About

Hi there happy couples,

Omoide is here, bringing you a friendly wedding photography services.

We really want to become part of your special day as your best friend who shares your concern of details, shares your emotions and take everything as if it is our special day and not being there as some strangers who take some random pictures. We believe that those are the best formulas to get great shots of your special day.

Let’s meet up and talk about your plan for a photo shoot at your favorite cafe, restaurant, hang out places or even at the comfort of your house, we love to chat, to eat, to make stupid jokes and of course we love to have a great photo session with great people as you are.

We are specialists inΒ wedding photojournalism.

Omoide Portraiture

Notes: Although we are based in Jakarta- Indonesia, we are available to do photo shoot overseas as we did for several photo sessions in the past. Feel free to email us for more details.

Advertisements

145 thoughts on “About

  1. could you please kindly send me your pricelist or package for wedding candid/ journalism photography?

    thanks.

    Like

  2. Hi…

    Bisa minta indoor and outdoor prewedding pricelistnya…atau kalo ada package…
    untuk prewed package termasuk apa aja?
    bisa ganti berapa kostum?

    Makasih

    Like

  3. Hello. Im Jida from Brunei and interested to go to Jarkata Next year June for pre wedding. Can u send me through email regarding on your pre wedding packages?

    Like

  4. Hi Omoide,

    Saya mau nanya lokasi kantor Omoide dimana? Buka jam berapa?
    Harga untuk prewedding aja berapa? wedding aja berapa? kalau ambil prewedding & wedding berapa?
    Setiap paket dapat apa aja?

    Terima Kasih,
    Santosa

    Like

  5. Salam kenal, saya Tjan Edy.
    Bisa dikirimkan kepada kita info price list dari Omoide mengenai paket untuk foto dan video di Hari H (Wedding Day), Thanks be4.

    Like

  6. Hi, I just saw your photographs and i love your stuff! Could you please kindly send me the price list? Thank you!

    Like

  7. hi omoide. fotonya bagus2 bangett.. boleh minta PLnya untuk foto dan video wedding dan preweddingnya ga? Thanks. πŸ˜€

    Like

  8. hi omoide..!
    boleh minta tolong dikirim price list buat paket prewedd nya?
    saya butuh untuk weekend dalam bulan ini..
    makasiih

    Like

  9. Hi Omoide,

    Saya mau nanya lokasi kantor Omoide dimana?
    Price list untuk prewedding aja berapa? wedding aja berapa? kalau ambil prewedding & wedding berapa?
    Setiap paket dapat apa aja?

    Terima Kasih,
    nuruddin

    Like

    1. Hi Nuruddin,

      Kita punya mini gallery di daerah Jakarta barat, tp kita memang lbh prefer untuk buat appointment dulu karena kita lebih sering di luar daripada di gallery. Untuk menjawab pertanyaan Nuruddin soal harga, kita sudah kirimkan yah PL kita yang lengkap ke email Nuruddin πŸ™‚

      Cheers,
      Omoide Portraiture

      Like

  10. Dear OMoide Photography…

    i loooove your artworks… could you please send me your price list? Thank you very much.

    Like

    1. Hi Vani, kita sudah kirimkan yah PL nya lewat email, untuk lokasi kita bisa bicarakan lagi detailnya nanti, kita tidak ada lokasi yg fixed sih, jd bener2 disesuaikan dengan konsep aja πŸ™‚

      Cheers,
      Omoide Portraiture

      Like

  11. Hi Omoide… Boleh minta Price List untuk packages: Pre Wedding, Wedding, dan Photo Booth – utk wedding (kalau ada).
    Thank you, ditunggu ya:)

    Like

  12. Hai omaide,
    boleh kirim PLnya ke email saya, untuk 9 juni 2013 masih available kah?
    ditunggu replynya thanks

    Like

  13. Dear Omoide Portraiture,

    could you please send me your pricelist for preweddiing photo and wedding candid photography and video?

    Big Thanks,

    Like

  14. hi, boleh minta price list untuk prewed dan video+photography wedding day dan photography wedding day? trims πŸ™‚

    Like

  15. Hai omoide , ponakanku 17 th, mau foto outdoor naik kuda.
    Terima permintaan ini ga ? kalau tidak, ada info dan rekomendasi ? trims ya..

    Like

    1. Hi Lily, Sorry for the late reply, terkadang beberapa message suka masuk ke spam kita 😦
      Bisa kok untuk foto dengan kuda, hanya saja kita ga support untuk lokasi dan penyewaan kudanya.
      Kira2 untuk kapan yah Lily?

      Like

  16. foto2 kalian bagus…dan g suka style kalian foto..boleh minta pricelist prewedding outdoor sama foto hari H wedding??
    untuk bulan april-mei 2014 daerah jakarta

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s